Dobrodošli‎ > ‎

Kronike

Camarilla Agram ima svoju glavnu seriju povezanih priča koje se u raznim medijima zovu kampanja, setting, kronika i sl. - u ovom slučaju koristiti ćemo izraz "kronika" koji se koristi i u ostalim World of Darkness publikacijama. Glavnu kroniku - Camarilla Agram - vode vaši organizatori.

Prije glavne kronike igrala se limitirana intro kronika Embrace the Night, u 3 nastavka koji su se odigrali 2013.

Igrači Camarilla Agram kronike slobodni su igrati svoje likove u drugim Masquerade larpovima (ako njihovi storytelleri odobre - provjerite da li su pravila ista!)

Igrači i storytelleri WoD/Camarilla larpova iz drugih gradova dobrodošli su igrati svoje likove kod nas. Online RP i povezivanje priča sa drugim larpovima su isto tako mogući. Javite nam se.

Ukoliko ste iz Zagreba, a želite se organizirati larpove koji su dio ove kronike - javite nam se.

Camarilla Agram ima 3 osnovna tipa događaja:
  • Glavni događaji, navedeni u kalendaru kao Camarilla Agram odigravaju se svakih mjesec i pol, i glavni su događaji koji pomiču radnju naprijed. Ovo su full larpovi. Prikladno kostimiranje, zubi, šminka, kao i uređenje prostora larpa ključni su dio glavnih događaja.
  • Elysium događaji su tjedni sastanci igrača Camarille Agram, sa larp dijelom koji će biti čisti social game. Kostimografija i šminka nisu potrebni. Glavni pokretač radnje će biti igrači - storytelleri i igrači će samo služiti kao suci ukoliko je potrebno. Casual okruženje.
  • Live misije se mogu pokrenuti ili u sklopu nekog od događaja ili zasebno od strane storytellera, sa ograničenim brojem ljudi. Najčešće će sadržavati određene izazove ili borbu. Opcionalne su, i najčešće će se odigrati u tabletop maniri, ali mogu i u punom larp obliku ovisno o dogovoru.
Mogu se pojaviti i drugi tipovi događaja. Online RP teče kontinuirano.